Home » Perfect Oldtimer Detailing » Oldtimer pakket op maat

Oldtimer pakket op maat

U bent in het bezit van een oldtimer of classic car?

U wilt ongetwijfeld nog heel lang genieten van uw oldtimer/classic car. 

 

Het respect en de liefde die U hebt voor uw wagen, is het respect en passie waarmee wij oldtimers terug hun oude glorie boven halen.

 

Oldtimers hebben nu eenmaal een andere aanpak nodig dan de auto's die nu gemaakt worden.

De lak is anders en dient ook met andere materialen en produkten behandeld te worden.

Oldtimers hebben meer chroomwerk, heeft veel meer fragiele stukken en vragen dan ook heel veel tijd en de grootste zorg om dit in de oorspronkelijke staat terug te brengen. Zijn er delen aan de wagen die niet behandeld kunnen worden, laten we dit ook aan u weten. Dit alles wordt op voorhand met u besproken wat de mogelijkheden hiervoor zijn. De patina in de lak kan behouden worden. (behoudt ook de waarde van de wagen) 

Zijn er echter onderdelen die U graag gespoten zou willen hebben, kunnen wij daar ook voor zorgen. We werken samen met een gespecialiseerde firma die de kleur op maat maakt en ook in de perfectie de onderdelen spuit.

Het interieur kunnen wij ook volledig onder handen nemen, inclusief inkleuren van het lederen interieur. Dit volledig naar uw wensen.

Voor het oldtimer pakket wordt steeds een afspraak gemaakt om ter plaatse bij u thuis een diagnose te maken en u een offerte bezorgt per mail.

Heeft u een wagenpark met oldtimers dat onderhouden moet worden, kunnen wij voor u ook een offerte maken.

 

Hieronder kan u een voorbeeld vinden wat er mogelijk is voor uw wagen.

Mercedes 420 SL 

Ook op ons youtube channel kan u verschillende voorbeelden vinden.